SOLAWEBDESIGN

Rólunk

A SOLAWEBDESIGN brandépítés üzleti tanácsadó, informatikus-webdesigner szakemberek összefogásával jött létre 2019-ben.

 

Teljeskörű online márkamegjelenés szolgáltatás nyújtunk az online kommunikációs stratégiától kezdve, az arculati elemek megtervezésén át a látványos, vevőszerző weboldalakig, webshopig. 

Missziónk – miért dolgozunk?

Hiszünk abban, hogy minden vállalkozásnak szüksége van a jó konverziót hozó látványos online megjelenésre. Mi pedig pont ezt szeretjük csinálni, ebben fejlődünk.

Víziónk

A vállalkozások stílusos és egységes online megjelenéssel sikeresebb üzleteket kötnek. Jövőképünk a folyamatos fejlődés. Kulcsszavaink: őszinteség, tudás, szakértelem

Csapatunk motivált, de nem felejtjük el a humort sem.

Sóki Judit brand stylist

Amikor 1986-ban -adatrögzítőként dolgozva- elvégeztem egy DBase III plus programozói tanfolyamot, még nem is sejtettem, hogy egyszer a napjaimat különböző szoftverek, alkalmazások használata, programok, grafikák és egyéb finomságok határozzák meg. Az elején nagyon unalmasnak tartottam a DOS-ban írt programnyelveket – kiscipó, hóember, kisszék, meg létra a megfelelő sorrendekben 🙂 – és egész nap kattogtatni egy monitor előtt…. hát… nem voltam hasra esve tőle….

A 90-es évek elején marketinget tanultam, ezen a területen dolgoztam, azután megismerkedtem az internet elérhető elődjével, az egyetemi  BBS rendszerekkel és még a DOS-os képernyőn rengeteg új infót, tudást kaptam más, nálam többet tudó informatikusoktól. Majd jött a betárcsázós, később a szélessávú net…és egyszer csak azon kaptam magam, hogy a férjemmel, aki informatikus-rendszergazda, újdonságokat böngészünk, tanfolyamokra iratkozunk be és betűszavas programnyelvekkel, HTML, PHP,  JAVA, C++ ismerkedünk. Őrület nem?

2019-ben megalapítottuk a SOLAWEBDESIGN-t, online arculatok és weboldalak készítésére szakosodva.

Közben folyamatosan képeztem magam design, grafika és weboldal készítés területeken is, erről bővebben itt olvashatsz (itt)

Brand stylistként nem csak a látvány megalkotásában, a weboldal elkészítésében segítem ügyfeleimet, hanem a marketing stratégiájukat is figyelembe véve design thinking gondolkodásmóddal építem fel a vállalkozásuk stílusát.

 

Így dolgozunk mi

A sikeres online megjelenéshez a képzelet, a kísérletezés, a kreativitás, a kitartás, az értelem, a tapasztalat, a kutatás és az elemzés kombinációja szükséges. Mi ebben jeleskedünk.

Így dolgozunk:

  • Ötletek
  • Fejlesztés
  • Tesztelés, finomítás a teljes megelégedésre
  • Átadás, betanítás
  • Utánkövetés
  • Karbantartás
  • Ügyfélszolgálat

Irányadó árak–>>

Néhány munkánk....